The Rise of Trading Products: Gi sofistikert tilgang til krypto

20. August 2020   |   by admin

Når kryptohandelsprodukter vises foran den gamle finanskurven, er det bare et spørsmål om tid før de kommer inn i mainstream.

I 2017 strømmet mange handelsmenn og investorer til cryptocururrency fordi de ble tiltrukket av den typen avkastning som ikke var tilgjengelig i de mindre ustabile tradisjonelle markedene. Imidlertid kommer volatilitet uunngåelig med både risiko og muligheter.

Men krypto gir mange muligheter som går langt utover tradisjonelle instrumenter. Programmerbare tokens og smarte kontrakter skaper potensialet til å automatisere handels- og investeringskjøretøyer, noe som gjør dem lettere å forstå og mer tilgjengelige for detaljhandelsbrukere av alle risikovilligheter.

Løpet om å innovere innen sentralisert finans

Derivater handelsplattform Bitcoin Code var den første sentraliserte sentralen som pionerer bruken av utnyttede symboler, noe som gjorde det mulig for brukere å få margineksponering uten bryet med å administrere margin, avvikling eller sikkerhet. Leveraged tokens er avledet fra børsens evigvarende swap-kontrakter og fungerer som omsettelige ERC-20- symboler som kan trekkes tilbake og omsettes.

De balanserer på nytt hver dag og kan også innløses basert på brukerens handelsaktivitet. Dette er instrumenter med høyere risiko som er egnet for handelsmenn som ønsker mer eksponering for volatilitet.

Hvis imitasjon er den oppriktige formen for smiger, kan FTX trøste seg med det faktum at Binance relativt sent hoppet på den gearede tokenbilen. Etter først å ha notert FTXs gearede symboler, vendte Binance plutselig u og fjernet dem , med henvisning til brukerforvirring som grunnen. Bare uker senere kunngjorde utvekslingsgiganten at den lanserte sin egen versjon av innhentede symboler.

FTX har imidlertid vært fast bestemt på å fortsette å tilby innovative handelsløsninger til kryptobrukere. Et slikt eksempel er MOVE-kontraktene, som i utgangspunktet er en alternativ strategi med sentralisert likviditet for å spekulere i Bitcoin’s ( BTC ) -volatilitet.

I stedet for å administrere to opsjonskontrakter med samme streikpris og utløp, kjent som en spredning, lar MOVE-kontrakter brukere få tilgang til en mer sofistikert type investering med et mer brukervennlig og forståelig format.

Syntetiske eiendeler og andre derivater blomstrer i DeFi

På grunn av sin umodenhet og eksperimentelle karakter, har desentraliserte finansapplikasjoner opplevd flere betydelige tilbakeslag i 2020, inkludert bZx og Balancer- utnyttelsene. Ikke desto mindre har verdien som er låst i DeFi, steget høyt og er satt til å berøre markeringen på 7 milliarder dollar snart.

Mye av denne populariteten kan tilskrives det raske innovasjonshastigheten, da de fruktbare økosystemlagene på mer sofistikerte produkter utover utlånspooler, forsikringsinstrumenter og stabile utstedende desentraliserte autonome organisasjoner .

Aave er et eksempel på en applikasjon som har rykket opp i rangeringen for å konkurrere med MakerDAOs popularitet. Hovedårsaken er muligheten for flash-lån som innebærer å låne og betale tilbake et lån i en enkelt blockchain-transaksjon. Deres etterspørsel har drevet drivstoffet med å drive oppdrett med å drive midler gjennom en rekke DeFi-applikasjoner i et forsøk på å hente ut maksimal avkastning.

Noen av de gjeldende begrensningene for derivater på DeFi-plattformer er imidlertid verdt å merke seg. Ethereum-overbelastning og gassavgifter kan utgjøre en trussel for den fortsatte utvidelsen av DeFi DApps, mens nettverket fortsetter å glede seg over kompleksitetene i Ethereum 2.0-oppgraderingen. Videre har Vitalik Buterin selv advart handelsmenn om risikoen ved avling.

Likevel, for profesjonelle handelsmenn, er flyktigheten av krypto sammen med en stadig mer imponerende pakke med handelsprodukter lokkende lokkende. Etter hvert som flere analysefirmaer og handelsmenn utfører sin due diligence av det blomstrende derivatmarkedet, kan du forvente at floden av produkter vil fortsette parallelt med økende interesse.